Det hele startede med en værtindegave...


...Jeg har altid været kreativ og har været vidt omkring, for at finde ud af, hvor min passion lå. Tilbage i juni 2017 besluttede jeg mig for, at lave en anderledes værtindegave til min vejleder på mit daværende studie. Jeg hæklede en lille skildpadde til hendes datter og fra da af, vidste jeg at jeg havde ramt noget rigtigt.

Siden da har jeg lavet at hav af bamser, karklude, tæpper osv. I 2018 var drømmen om at blive selvstændig lige ved at lykkes, men desværre glippede handlen med den bolig, som skulle danne ramme om det. Drømmen blev derefter parkeret og jeg fortsatte med at dygtiggøre mig inden for hækleriene.


I sommeren 2020 blev drømmen genoplivet, hvor jeg fik muligheden for at være en lille del af et fælles butikseventyr i Feldballe, idet min svigerfar og hans kompagnon købte en nedlagt købmand. Det blev startskuddet til at åbne min egen lille webshop.

I sommeren 2022 fik jeg en henvendelse fra en af mine producenter, som vendte hele min tilværelse på hovedet. Jeg fik muligheden for at går 100% selvstændig i nogle etableret lokaler med en stor kundekreds i Rønde. Jeg slog til og 20/8-2022 åbnede jeg døren til min egen butik i Hovedgaden i Rønde, med et udbud af nogle af de største danske mærker:

Filcolana, CaMaRose, Hjertgarn, Krea Deluxe og Frisenvang.Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette, er gift, har 3 børn og bor i Randers SØ. Jeg elsker at hækle og skabe noget, som glæder andre. På det seneste har jeg også kastet min kærlighed på at strikke. 

Jeg har taget nogle forskellige uddannelser, som alle lægger sig op af, at jeg har beskæftiget mig med kundeservice i mere end 20 år. Derfor er alle grundstenene til dette lille projekt, på plads.

Af uddannelser tæller blandt andet serviceøkonom og derudover har jeg suppleret med enkelte fag, inden for projektstyring og digital markedsføring. 

Har du nogle spørgsmål?


Så er du velkommen til at kontakte mig på mail