Indkøbskurv
0
0

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Little Yarn

Hovedgaden 41

8410 Rønde

CVR nr.: 38301489

Telefon: 25 88 25 25

E-mail: Littleyarndk@gmail.com

Betaling

Vi modtager betaling med kreditkort og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Levering

Vi forsøger så vidt muligt at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre foretaget efter kl. 17 afsendes den efterfølgende hverdag. Dog vil der ikke blive pakket ordre søndag og mandag.

Produktbilleder

Vi bruger så vidt muligt producentens/grossistens billeder og farvenavne. Vi kan ikke holdes ansvarlige for afvigelser mellem skærmbilleder og garnets farver. Husk at farver kan afvige meget fra skærm til skærm.

Forbehold

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.


Priser

Alle priser er i danske kroner inkl. 25% moms.

Overstregede priser er vejledende udsalgspriser.

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale, afvigelser fra design og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet eller pengene retur.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Forkert håndtering indebærer for eksempel forkert opbevaring, der kan give skade, forkert benyttelse af produktet i forhold til den tilsigtede anvendelse m.v.

Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Rimelig tid defineres som at være inden for de første 14 dage, efter at varen er modtaget, eller straks efter at fejlen er opdaget. Går varen i stykker på trods af korrekt håndtering af produktet, gælder reklamationsretten.

Returomkostningerne afholdes af køber. Returnering skal aftales på forhånd. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres til din konto.

Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Vores e-mails behandles kun af ansatte af virksomheden, som er under tavshedspligt.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, med mindre der er tale om et digitalt produkt. Ved disse bortfalder fortrydelsesretten jf. købeloven så snart købet er bekræftet, og der er adgang til det digitale produkt. Varen skal leveres tilbage i væsentlig samme stand, som den var, da du modtog den. Det betyder at bytteretten ophæves i tilfælde af skade eller bortkomst som du er skyld i.

Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om levering af varer, der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger i forhold til fragt er købers ansvar, medmindre der vedlægges returlabels i din forsendelse. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. I pakken skal der vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse til os angående fortrydelsen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du bærer risikoen for beskadigelse af varen fra tidspunktet for varens levering hos dig, og til vi har modtaget den.

Tilbagebetaling/returnering

Fortryder du dit køb, får du beløbet, du har overført til os, retur.
Returneringsomkostninger i forhold til fragt er købers ansvar. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. I pakken skal der vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen. Varen skal leveres tilbage i væsentligt samme stand, som den var, da du modtog den. Det betyder, at fortrydelsesretten ophæves i tilfælde af skade eller bortkomst, som du er skyld i.

Little Yarn refunderer ikke omkostninger til returnering.

Varerne skal returneres direkte til denne adresse: 

Little Yarn

Hovedgaden 41

8410 Rønde

Vi modtager ikke returvarer sendt til anden afhentningsadresse (for eksempel pakkeshops/udleveringssteder).

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse, kvittering, plukseddel eller følgeseddel. Pengene tilbageføres til det kort, der brugt ved betaling. Pengene vil blive overført så snart Little Yarn modtager varerne.